Samen werken aan gezond werken
Home | Contact
Werkgever Werknemer

Complete dienstverlening?

Preventie, verzuim en duurzame inzetbaarheid Afhankelijk van uw situatie en uw behoefte kunt uw zich laten ondersteunen door de adviseurs van WellAtWork.

Denkt daarbij aan de inzet van:
De bedrijfsarts, om, ook preventief, te bezien hoe het met de belastbaarheid van uw werknemer is gesteld. De arbeidsdeskundige, om te begeleiden bij re- integratie of om een analyse te maken van de mogelijkheden van uw medewerker in werk. De arbeidsfysiotherapeut, die u adviseert bij het ontstaan van lichamelijke klachten bij uw werknemer, deze helpt te verbeteren, of adviseert en coacht bij het voorkomen daarvan, op de werkplek.

Daarnaast heeft WellAtWork een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners wanneer het gaat om verzuimgerelateerde vraagstukken. Denkt u daarbij aan training en coaching op de werkvloer, adviseren rondom een gezonde levensstijl, maar ook het geven van adviezen wanneer u er even niet meer uit komt met uw medewerker.

Uitgangspunt van onze inzet is het leveren van maatwerk. Aanverplichtingen zoals die voortkomen uit de Wet verbetering Poortwachter, wordt hiermee ruimschoots voldaan

Home Conact Algmene voorwaarden